WELKOM   

Inpure is een jong dynamisch onderzoeksbureau. Wij ontwikkelen en maken vooral nieuwe producten voor persoonlijk welbevinden:  wonen, leven, gezondheid en comfort.  Meer weten ?   Mail ons !

Onze slogan is  “Inventions for quality of life”: en dat betekent dat onze vindingen mensen en haar leefomgeving een verrijking moeten geven. Daarvoor ondernemen wij activiteiten die de kwaliteit van het leven verhoogt zonder de natuur geweld aan te doen. Sterker nog:  wij benutten het grote potentieel wat de natuur ons geeft door organische vormen, (biochemische) processen en natuurlijke (bioactieve) stoffen als het ware te kopieren voor het ontwerpen en maken van nieuwe producten.  

Producten die zich onderscheiden door een unieke werking en duurzaamheid, dus met een exclusief karakter.

 

Een kleine greep uit wat wij bedoelen: 

   

  • groenfilters voor het reinigen van de omgevingslucht in huizen en kantoren

  • woonconcepten zonder nutskosten;  ontwerp en bouw

  • zuivere berg- en zeelucht in modieus  handzaam formaat vials om mee te nemen voor dagelijks gebruik. Ideaal als bovengemiddelde inspanningen verricht moeten worden, of om snel te herstellen na sport, en om stress-momenten te compenseren

  • biologische cleaners voor huishoudens op basis van actieve micro-organismen als werkzame stof en hoog effectief

  • alternatieve melkvorm voor de zuigeling in derde wereld landen waar hygiene te wensen overlaat om gewone melk te drinken

  • elektriciteit uit micro-organismen voor maatschappelijk gebruik

  • ontwikkelen en productie van bio-organische chemie: nieuwe pure materialen voor biomedische toepassingen

 

Wij werken in comakership met opdrachtgevers waarin gedeelde verantwoordelijkheid en volledige betrokkenheid besloten ligt. Wij leveren meetbare prestaties die er toe doen en binnen een zo kort mogelijk en strak tijdsbestek.  Want een korte  'time to market'  is voor een nieuw product essentieel en dat belang hebben we scherp in vizier.  Willen scoren is onze drive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

 

CONTACT